La fea más bella

Ik dacht, ik wil wel eens meer weten over de acteur de Rogelio de la Vega speelt op Jane the Virgin (ik zit aan hoofdstuk 80, aflevering 16 van seizoen 4, en gedomme wat een goede aflevering was mij dat jong).

Ik dus naar de wikipediats kijken wat ze over Jaime Camil te zeggen hebben. Is de man wel degelijk een legit telenovela-ster, onder veel meer. Ik las:

The role which finally brought Jaime Camil universal renown was in the romantic comedy telenovela La fea más bella (2006–2007). His interpretation of “Don Fernando Mendiola” earned him a nomination for a Best Actor award in the Premios TVyNovelas.

…en dus vroeg ik me af hoe dat er wel zou kunnen uitgezien hebben in het echt, en of ik er iets van zou kunnen zien op de youtubes. En jazeker, natuurlijk, wat hadt ge gedacht, de hele reeks staat er (voor zover ik kan zien) gewoon integraal op.

Ik ben bang dat ik er naar beginnen kijken ben. ‘t Is ver-schrik-ke-lijk verslavend. Serieus. Griezelig. En het is ook meteen duidelijk hoe griezelig dicht op telenovelas Jane the Virgin zit. Sla even de begingeneriek over en ga naar iets verder in het filmpje om een idee te krijgen:

300 afleveringen. Grmbl.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.