Information overload

Ahem.

Ik heb dinsdagavond een reeks uitgekeken, Living With Yourself, en ik weet van ver noch van dicht nog waar het over ging.

En woensdag heb ik Wounds gezien, een film, en ik weet ook al niet meer waar het over ging. Ik denk ik mij herinner dat ik het niet goed vond.

Eens kijken op het internet…. AH JUIST. Living With Yourself was een eigenlijk wel degelijke serie met Paul Rudd en Paul Rudd in de hoofdrol. Waar ik eigenlijk wel naar een vervolg uitkijk. Paul Rudd is een fijne mens en een fijne acteur. En Wounds? “Disturbing and mysterious things begin to happen to a bartender in New Orleans after he brings home a phone that was left behind at his bar“, lees ik op de Googles. Inderdaad, nu dat ge’t zegt: dat was het. En het was echt niet goed. Anderhalve ster op vijf, krijgt het van mij.

Het moet zijn dat ik teveel informatie in mijn hoofd steek. Sommige dingen, echt: ‘t één oor in, ‘t ander oor uit.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.