The Next Generation

Het langetermijnplan is nog altijd dat ik alle Star Treks nog eens herbekijk. De oorspronkelijke drie seizoenen zitter er op, ‘t is de beurt aan The Next Generation.

Raar te denken dat er tussen het eerste (echt wel slechte) seizoen van The Next Generation en de laatste aflevering van de originele serie maar zeventien jaar zitten, terwijl er tussen dat eerste seizoen en nu meer dan 30 jaar zitten. Oud worden, ‘t is wat.

Ik herinner het mij als de dag van gisteren, dat we ontdekten dat er een nieuwe Star Trek-reeks was. Het internet bestond nog niet, natuurlijk. Ik dénk dat ik er vaag over gehoord had omdat het in een computertijdschrift stond of zo, maar de eerste keer dat we het echt wisten, was toen er in de videotheek cassettes verschenen met telkens twee afleveringen erop.

En dat ik het ook niet echt goed vond, dat weet ik ook nog. ‘t Is inderdaad twijfelachtig van kwaliteit, dat eerste seizoen. Een zure appel waar een mens moet door bijten, en alles.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.