Er was een tijd geleden een workshop, die we serieus hadden voorbereid. Omdat we die workshop hadden en omdat we die serieus moesten voorbereiden, hadden we weinig tijd voor een ander deel van het werk bij dezelfde klant. Dus hebben we ná de workshop meer gewerkt voor dat ander deel van het werk, en zijn we eigenlijk pas nu weer herbegonnen met het deel werk van de workshop.

En wat nu zeer raar is: het lijkt alsof de weken voorbijvliegen en dat die workshop ondertussen al maanden geleden is, maar eigenlijk is het nog maar vier weken geleden.

Ik kan daar niet goed bij met mijn hoofd. Want deze week is ook alweer bijna voorbij.

Het helpt er niet bij, denk ik, dat we tegenwoordig grote maandelijkse conference calls hebben met de helft van de wereld: daardoor lijkt het elke periode van vier weken alsof we één week aan het bekomen zijn van de call en anderhalve week naar een nieuwe call toeleven, en een dikke twee weken ertussenin om het echte werk te doen.

En binnenkort gaan we twee van die werkschema’s hebben, met elk hun maandelijkse call, over onderwerpen die dicht bij elkaar aanleunen maar toch ook niet echt helemaaal. Dat wordt interessant.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.