Een verse start

Het voelt aan alsof het pas morgen weer gewoon werk is: ik was er in december niet, en mijn naaste collega was uit met een medische aangelegenheid. Maandag is hij terug, en dan gaan we denk ik gewoon weer verder zoals de afgelopen bijna vier jaar.

Het zal bijna twee maand geleden zijn dat we nog echt samengewerkt hebben. 🙂

Afijn. Op het programma voor volgende week: allerlei dingen afwerken en opstarten voor klant A en een belangrijke workshop voor klant B.

Voor klant A zijn er zoals elke week een reeks vaste meetings (ma/wo/vr development discussion & alignment, een wekelijkse meeting op woensdag en twee andere op donderdag, een biweekly op woensdagochtend, een vierwekelijkse confcall op vrijdag), en daarnaast een stand van zaken op maandag, een workshop op dinsdagochtend en een priority check op dinsdagmiddag. In principe is er elke dag ook stand-up, maar daar ga ik niet altijd naartoe wegens teveel andere meetings. En uiteraard komen er ongetwijfeld een hele reeks ad hoc meetings bij ook.

Voor klant B is er een dry-run en een wekelijkse statusmeeting op maandag, de workshop op dinsdag, en dan zien we wel verder.

Daarnaast nog een meta-meeting over het werk dinsdagavond en een design clinic woensdagnamiddag.

Ik heb nog een uur of tien in totaal over, in stukjes en beetjes tussen de meetings door, om nietvergaderwerk te doen. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.