Een fijne werkdag

Het was een fijne dag vandaag.

Toegekomen en gezien dat ik de enige persoon in mijn bureau ben. Dat de interloper die er een paar maand in plaatsgevat had, gelijk voorgoed weg is. Hoera!

Van 8u12 tot 9u55 getekend en ontworpen en vergadering voorbereid. Dan naar de Beste Vergaderzaal Van Het Gebouw getrokken — de 40.127 dat ze zeggen — en een kort anderhalf uur vergaderd over voorstellen die donderdag aan mensen van over de wereld gaan getoond worden. Knopen doorgehakt die moesten doorgehakt worden, beslissingen genomen, echt een zeer aangename vergadering.

Erna verslag gemaakt en beginnen nadenken over de nog te maken wijzigingen. Gaan eten om 12u45: kabeljauw met spinazie en look. Een appel als dessert, en terug naar vergaderzaal getrokken om 13u01. Ik dacht mijn gerief bij elkaar te rapen en naar mijn bureau te gaan, maar er was eerst nog een telefoon over een ander deel van een project, met interessant en ergens wel aangenaam nieuws.

Na de telefoon naar mijn bureau, computers en monitors bij elkaar geraapt, en ontworpen en getekend tot 16u20, met Vangelis op de achtergrond. Goede ideeën gehad, al zeg ik het zelf, ha!

En dat was het. Een werkdag van 7u43 minuten, middageten niet meegerekend.

Ah, en natuurlijk ook nog 4u16 minuten heen en weer reizen. Op dat laatste na, was het een ideale werkdag. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.