In een ver verleden, toen ik nog bij bpoowst aan De Brouckère werkte als consultant, deden we regelmatig vergaderingen op exotische plaatsen in vergaderzalen ergens op een random plaats in de toren. Kwestie van uitstap te doen en alles.

Op een dag had ik een zaal gereserveerd ergens helemaal bovenaan. Ah ja, de zaal was beschikbaar en stond in Outlook, dus dan doet een mens dat toch, natuurlijk?

Daar toegekomen, met ons vijf of zes, die eigenlijk een volledig eigen groot bureau hadden en dus eigenlijk geen vergaderzaal nodig hadden, bleek het een onnoemelijk deftige ruimte te zijn, met uitzicht over Brussel en een dure meubels en lederen fauteuils en alles. Oh, en in één grote ruimte met ook een ongelooflijk duur uitziend bureau — het bureau van Johnny Thijs, De Baas Van bpoowst.

We hebben heel heel snel de meeting afgewerkt, hebben een beetje genoten van het uitzicht, en zijn dan snel snel terug naar onze eigen kamer geslopen.

Ik had vandaag ongeveer hetzelfde voor op mijn werk: Outlook zei vorige week dat de vergaderzalen in mijn gebouw volzet zouden zijn (grove leugens, zo bleek!), en dus had ik een vergaderzaal “in de buurt” geboekt. Dat bleek bij nader inzien een vergaderzaal te zijn waar ik denk ik eigenlijk helemaal niet verondersteld was te mogen zijn.

Live and learn, ahem.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.