In de zone

Dat was al eens lang geleden: programmeren voor het werk. Normaal gezien doe ik dat helemaal niet, wegens gewoon tekenen en dat is dat, maar nu wou ik een prototype maken dat toch redelijk goed werkte.

En dus heb ik een hele werkdag in the zone gezeten, en is er uiteindelijk iets uitgekomen dat er al met al serieus degelijk uitziet en waar ik redelijk content van ben.

Volgende stap is het allemaal interactief aan de praat te krijgen. Daar zal ik dan nog eens wat meer boterhammen voor moeten eten, want het is al lang geleden dat ik semi-ingewikkeld gedoe in React heb gedaan.

Maar toch: min of meer content op dit moment.

Één reactie op “In de zone”

  1. Interactieve prototypes ftw.

    Als het voor een interactief prototype is, is Svelte/Sapper een eenvoudigere technologie dan React vind ik. Het is nog een beetje opkomend maar het is heel interessant om snel resultaten te krijgen.

Reacties zijn gesloten.