Raad van Bestuur en Algemene Vergadering en Spanning!

Het was vanavond vergaderingen in plaats van quiz.

Vergaderingen zijn wijs.

Na afloop was ik wel de sleutel van het wielslot van mijn velo kwijt. Enfin ja, “kwijt”. Hij zat niet in de linkerbuitenzak van mijn palto (daar zat de doos van mijn draadloze oren) en ook niet de rechterbuitenzak van de palto (daar zat mijn notaboek) en ook niet in één van de vier binnenzakken van mijn palto (daar zit vooralsnog niets in) en ook niet in de rechterbuitenzak van mijn vest (daar zat mijn telefoon) en ook niet in de linkerbuitenzak van mijn vest (daar zaten de reservesleutel van het kettingslot van de velo en de afgebroken sleutel van het vorige kettingslot) en ook niet in de linkerbinnenzak van mijn vest (daar zaten mijn mastercard en openbaarvervoerabonnement en identiteitskaart en maaltijdcheckkaart) en ook niet in de rechterbinnenzak van mijn vest (daar zat de badge van mijn werk en het authenticatieding van mijn werk en mijn usb-spel van zeer veel gigabyte) en ook niet in de linkerzak van mijn broek (daar zit nooit iets) en ook niet in de rechterzak van mijn broek (daar zit mijn sleutelbos altijd).

Ik heb al mijn zakken een keer of zes zeven betast, en dus kon het niet anders dan dat mijn sleutel er ofwel uit gevallen was binnen, ofwel uit gevallen buiten.

Het bleek buiten.

Eind goed, al goed! Wat een avontuur!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.