Quarantaine dag 11: lastig

‘t is moeilijk. De vergaderingen op het werk, tot daar aan toe, dat lukt.

Een rapport schrijven, nadenken over een offerte, dingen lezen of nalezen en een opinie formulieren: dat lukt ook allemaal. Maar nadenken over moeilijke designs: lastig. Dingen waar ik liever met een man of twee drie tegelijk van gedachten over zou wisselen, nu alleen zitten doen, zonder klankbord of interactie maar met honderduit afleiding overal: zeer lastig.

Niet goed voor de motivatie, ook.

Wél goed voor de motivatie: als het een beetje meezit, krijg ik binnenkort mijn (uitstekende) bureaustoel uit Brussel in Gent thuisgeleverd. Samen met mijn monitor en mijn laptopstand en mijn toetsenbord. Dat ik niet meer moet zitten brielen op een te kleine werktlaptop.

En ook motiverend: vergadering met de collega’s ‘s morgens allemaal samen op Zoom. Fijn om nog eens iedereen samen te zien en te horen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.