Ik heb drie monitors op mijn bureau staan. Ik heb graag veel monitors aan mijn computer hangen en drie is een goed aantal.

De nieuwste monitor staat in het midden, links staat een oudere en rechts staat in portretmodus een nog oudere.

De rechtse is vandaag letterlijk ontploft. Letterlijk zoals in écht, niet letterlijk zoals in figuurlijk: een luide knal en dan rook en verbrand en alles.

Misschien dat hij nog repareerbaar is, maar ik betwijfel het. Ik heb dan maar online een nieuwe gekocht, en het voordeel van thuis zijn, is dat ik er zal zijn als hij morgen geleverd wordt.

Verder is de dag in mineur begonnen. In geen maanden zo goed geslapen van woensdag op donderdag:

…maar in plaats van om 9u uit bed te komen voor het begin van de werkdag, sod it gezegd en nog even blijven liggen. Normaal gezien zit ik om 9u aan mijn bureau want als ik dat begin na te laten is het hek op ee paar dagen helemaal van de dam en lig ik tot de middag in bed.

Vandaag dus tien minuten blijven liggen, en wat geraadt ge? Inderdaad, ik had een vergadering om 9u.

Gelukkig niet met klanten, maar toch. Schaamlijk.

Afijn. Om 10u nog een vergadering en dan van 10u35 tot 11u en dan van 11u tot 12u30 en in de namiddag nog een stuk of drie: veel écht werk is er niet van gekomen.

Maar dus wel een voornemen: morgen kuis ik mijn bureau op. Nieuwe monitor wil hoedanook zeggen dat ik vanalles moet verplaatsen, en ik ben de rommel beu. Ik heb vanmiddag al 54 (!) lege flessen in elkaar gecompacteerd en in de pmd-zak gestoken, morgen boeken in de bibliotheek en kabels goed leggen.

Zucht. Eerst werken dus. En dan kuisen. En dan weekend.