Quarantaine dag 9: drukker dan ooit

Het is weekend, het is weekend, en dus is het drukker dan tijdens de week. Typisch!

Ik heb nog altijd geen stap buiten de voordeur gezet, en ik kan niet zeggen dat ik het mis.

De verdere opkuis van het bureau is er nog altijd niet van gekomen wegens andere dingen te doen.

Ik heb mijn nieuw scherm nog maar juist en ik ben het al gewoon, een groot 4K-scherm voor mijn neus. ‘t Is toch echt wel ongelooflijk, hoe gemakkelijk een mens een hardware-upgrade gewoon wordt en het niet meer ziet.

Er zijn duizend dingen te doen, ‘t zou een gemak zijn als er meer uren in een dag waren en meer dagen in het weekend. En ik ben aan het twijfelen of ik misschien niet een aantal vakantie- of recupdagen zou opnemen op het werk. Het voelt een beetje raar aan, vakantie pakken terwijl ik al zo lang thuis zit, maar toch: zelfs op zaterdag voel ik al de druk van “binnenkort is het weer maandag en dan ga ik eigenlijk productief bezig moeten zijn”.

Hm.