Quarantaine dag 26: zoef

Is dat alleen bij mij, of is dat bij iedereen? Dat de tijd tegelijkertijd enorm rap en enorm traag lijkt te gaan?

Ik volg geen nieuws of zo op televisie — de enige keer dat ik naar tv kijk is samen met de rest van het gezin de zondag naar De Mol, en het lijkt alsof die aflevering gelijk een paar keer per week gebeuren.

En tegelijkertijd kruipen de dagen voorbij. Lijkt het alsof er aan de week geen einde komt, dat er enorm veel tijd zit tussen pakweg dinsdag en donderdag.

Weird.

2 reacties op “Quarantaine dag 26: zoef”

  1. De dagen zijn vreemd fluïde. Ik verveel me niet, maar ze lijken lang. Ik heb vaak moeite om te onthouden welke dag het nu precies is. Het lijkt een eeuwigheid geleden dat het leven normaal was. Tegelijk zijn de dagen te kort en krijg ik niet gedaan wat ik zou willen doen.

Reacties zijn gesloten.