Plantendag

De planten die ik op het interwebs besteld had, zijn vanmorgen toegekomen. Ik heb ze allemaal geplant, en ik ben bijzonder benieuwd wat ze allemaal gaan doen.

Op het eerste zicht: de clematissen zijn nog maar net geplant en op een halve dag hebben ze al scheuten gekregen. En de edelweiss zien er gewoon dood uit.

We (ik zeg “we”, ik bedoel “iemand anders dan mezelf”) gaan moeten naar de winkel gaan om een systeem om de klimdingen te begeleiden. Ik denk in eerste instantie aan oogjes die ik met een plug in de muur ga vijzen en daar een niet-roestende draad door ga trekken.

Of misschien kijk ik eerst nog eens rond op het internet wat ze daar zeggen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.