Een zondag die een zondag is

Ik blijf het zeer zeer wijs vinden, weekends waar ik geen werk voor het werk heb.

De afgelopen paar maand tot vorige week heb ik telkens tijdens het weekend dingen overgetzet van één programma naar een ander programma, en dat is niet erg intellectueel zware arbeid, maar ‘t was toch wel iets waar ik elk weekend uren aan een stuk mee bezig was.

En nu dus niet meer.

Heerlijk.

Ik moet ook mijn efforts niet meer ingeven in een database waar ik lijn na lijn met de hand moet ingeven — ‘t is tegenwoordig gewoon slepen naar een kalender, en ge kunt u niet inbeelden hoe enorm veel gemakkelijker dat is.

Dus de zondag is helemaal leeg. Ik kan een beetje in den hof putteren, en wat naar series kijken, en ‘s avonds met ene gerust hart in bed kruipen.

Ik kan het iedereen aanraden.