Office

“Allez, zo raar,” dacht ik. “Ik heb ineens The Office terug in mijn Netflix.”

The Office was al een tijd weg uit Netflix, en nu stond het er weer tussen. Ik had zin om The Office opnieuw te zien, en dus begon ik te kijken.

Ik zat ergens in het derde seizoen zat, en ik ging naar beneden middagetenboterham maken en ik dacht, ik kijk verder op mijn telefoon, maar: geen Office op mijn telefoon.

Mhu.

Weird.

Ontdekt wat het was toen ik weer op mijn computer zat: mijn VPN stond aan, en om de één of andere vreemde reden kreeg ik, ondanks dat mijn VPN gewoon doet alsof hij ergens anders in België dan in Gent zit (en dus niet in het buitenland of zo), andere dingen te zien dan zonder mijn VPN.

Weird.

Want normaal gezien zegt Netflix mij, als ik mijn VPN op heb staan, dat ik mijn VPN af moet zetten.

Zeer weird.

Enfin bon, ik blijf dus Office kijken tot Netflix doorheeft wat er aan de hand is.

2 reacties op “Office”

  1. Aha! Bedankt voor de uitleg. Ook ik wilde The Office zien, leek de serie te kunnen bekijken, maar kon dat niet. In het vervolg de VPN even uitzetten dus, of van server wisselen.

  2. Meestal ziet Netflix het dat je op VPN zit en worden ze daar niet gelukkig van. Raar inderdaad dat ze het deze keer niet zien. Het blijft eigenlijk verbazen dat mediabonzen mediarechten per geografische locatie kunnen blijven verkopen en dus x aantal keren langs de kassa kunnen passeren voor dezelfde content. Copyright wetgeving utieraard die vergeten is de 21ste eeuw binnen te stappen, ze zouden naar wel eens iets mogen aan doen zo stilaan en een www copyright invoeren.

Reacties zijn gesloten.