Intellectueel wéét een mens dat natuurlijk, dat er in vis bijna altijd parasieten zitten. Het is iets anders om het mee te maken.

We hebben gisteren uitstekende lotte gegeten. Op een bepaald moment voel ik gelijk een andere textuur in mijn mond. Ik haal het stuk er uit, en jawel: een stuk vol paarsroze wormpjes. Ik kijk naar het stuk dat op mijn bord ligt: een opgerolde paarsrode worm. Ik telde er, op een stuk van pakweg vier centimeter op twee op twee, minstens vijf.

Ik heb een groot glas water gedronken om de wurgneigingen te onderdrukken, proper de rest van mijn vis opgegeten, en niéts gezegd tegen mijn disgenoten.

Ahem ja.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.