Ik kreeg gisteren een mail van Audible, dat ik nog drie credits moet gebruiken. Vroeger, lang geleden, toen ik nog uren en uren vervoer moest doen naar en van het werk, sleurde ik er gemakkelijk een uur of twintig audioboek en podcast per week door. Nu is dat bijna niets meer. Een beetje voor ik in slaap val, da’s alles.

Maar hey, ik dacht, ik ga toch eens kijken bij Audible, een mens weet nooit.

HOLA, dacht ik toen ik mijn aangeraden dingen te zien kreeg: Brandon Sanderson heeft iets nieuws uit! Daar zat ik al een tijd op te wachten!

Direkt besteld natuurlijk — maar als ik naar mijn library ging kijken, keek ik wat aandachtiger naar de cover, en wat graadt gij? Inderdaad: het was een boek dat ik al gelezen had. Het was gewoon één van de laatste boeken in de Wheel of Time-reeks, van jaren geleden. Direkt gezocht naar de refund-mogelijkheid, gezien dat die niet bestaat maar dat er wel een no question asked inwisseldienst is, oef.

Dan toch maar eens gaan kijken naar dat laatste deel van Stormlight Archive, met het gedacht: ik bestel dat alvast nu, dat ik het krijg op het moment dat het uitkomt.

Ha.

Ik had het al besteld, lang geleden.

En nog eens ha.

Bleek dat het boek vandaag uit zou komen. Ik stond vanmorgen op en het zat effektief in mijn bibliotheek. Ik ga vanavond alvast slapen met een half uur of zo Sanderson.

Één reactie op “Vervolg!”

Reacties zijn gesloten.