Het blijft mij verbazen hoeveel eigenlijk wel goeie series er gemaakt worden. Op aanraden van ikweetzelfsnietmeerwelk algoritme op Prime kreeg ik Forever voorgeschoteld.

Een premisse die al meer dan veel gedaan is, van wat er gebeurt met mensen nadat ze doodgaan, maar ‘t is echt wel goed. Ik was een beetje bang toen ik Fred Armisen en Maya Rudolph zag dat het mogelijk te plat zou geweest zijn voor mijn smaak, maar neen: het is ingetogen en schoon, en ik ben er zeer content van (tot nog toe, ik zit aan de voorlaatste aflevering).

Ik denk ook niet dat het meer dan één seizoen zal zijn, en dat is best wel OK.

Verder zijn er nog vier dagen dit jaar, en neem ik mezelf voor dat ik nog 46 afleveringen van een serie bekijk. En dan begin ik dus weer boeken te lezen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.