Ik zag de trailer van Eternals, en ik dacht: lang geleden dat ik dat nog eens gelezen had.

Een trip naar mijn achterhuis en een tijdje later, had ik deel één van de reeks gelezen, en kijk ik uit naar hoe ze het gaan filmen.

Eternals is een rare Marvel-serie. De personages bevinden zich helemaal buiten het normale Marvel-universum — Jack Kirby baseerde het originele verhaal uit de jaren 1970 begot op Van Däniken en weigerde er andere Marvelkarakters in te steken (op een robot-Hulk na dacht ik). De reboot van Gaiman heeft een béétje andere Marvel erin, maar ‘t blijft et verhaal van 100 onsterfelijke wezens die milmjoenen jaren geleden gemaakt zijn, en die sinds zeer recent vergeten zijn wie of wat ze zijn.

Echt benieuwd, ja.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.