Brussel

Ik ga morgen voor de eerste keer sinds februari vorig jaar fysiek naar mijn werk.

Er zijn geen woorden genoeg om uit te drukken hoe hard ik daar niét naar uitkijk. In plaats van rustig op te staan en naar mijn computer te stappen en te beginnen werken, zal ik ongeveer vier uur spenderen in verschillende vormen van vervoer.

Bah.

En vergaderingen gaan dus ook niet efficiënter worden–meestal wordt er ergens getekend en schermen gedeeld, nu gaan we eerst een vergaderzaal moeten vinden die niet bezet is, en de nodige tussenstukken om laptops te doen projecteren, en als iemand anders iets wil tonen, wordt het weer andere tussenstukken zoeken en doorgeven… aargh.

Ik. Haat. In. Persoon. Gaan. Werken.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik;haat.dat.ook (ik moet nochtans maar een kwartier fietsen maar zelfs dat haat ik) ! En ik begin maandag terug na 5 weken verlof en heb helemaal geen goesting! Tot aan de vakantie kon ik het nog gedaan krijgen dat ik maar 1 keer per week naar kantoor moest, maar vanaf maandag zal dat dus niet meer pakken helaas… .

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.