Vandaag eens kijken of die

Vandaag eens kijken of die isolatie er in één stuk uit te krijgen is. Ik vrees van niet, en ik vrees bovendien dat het een gevaarlijk werk wordt, waar ik eigenlijk stofmaskers en handschoenen en oogbeschermers voor nodig heb.

En ook: hoe meer ik kijk naar die balken, hoe meer ik vrees dat het niet zal lukken om ze los te krijgen. De tussenstukken krijg ik wel nog lost, da’s een kwestie van de ladder tussen de balken te zetten en die tussenstukken één voor één los te kloppen, maar de balken zelf zijn redelijk massief, en ik zie niet hoe we die loskrijgen.

Misschien de muren al beginnen afbreken al het dak er nog staat? De deuren zijn er al van gisteren uit, en de ramen kan ik straks ook al doen. En er staat nog een gasvuur en een frigo, die kunnen ook nog weg.

Alla. Aan de slag. Ik heb enorm veel goesting om te programmeren, maar het zal niet mogen zijn. Helaas.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.