Koekoek

Kijk, als we langs het plafond van onze slaapkamer kijken en het ingemaakt kastje naast de balk open trekken:

Whee!

Niet duidelijk? Foto’s!

In de slaapkamerDag buren!

De mannen die naast de deur verbouwingen aan het doen zijn, waren een balk aan het uithalen, en daarbij zaten ze plots door onze muur tot in het ingemaakt kastje.

Dat blauw, dat is wel degelijk de buitenwereld: ze zijn daar in de verbouwingen ondertussen op het punt gekomen dat de achtergevel ervan gehaald is, namelijk. En dus als wij ons kastje opendoen, krijgen we verse frisse buitenlucht binnen. Hoera!

Onderwijl hebben de mannen van naast de deur touwens ook gezien dat onze balkkop zowat helemaal rot staat (door waterinsijpeling aan hun kant, vermoed ik?), en in alle geval staat de hele balk nu los wegens de omliggende muur weg, en moeten we de slaapkamer ontruimen omdat het allemaal moet gestut worden of de boel riskeert in te stuiken.

Tja, accident is rap gebeurt, natuurlijk, daar dienen verzekeringen en dergelijke voor–ik zit er niet erg zwaar mee in.

Maar toch: als we dan toch aan het prutsen zijn aan de muur en aan de balk, dan kunnen we misschien maar beter met den enen de schouw afbreken in de slaapkamer, dan zijn we daar ok van af.

En dus onafhankelijk van welke verzekering waarvoor precies tussenkomst, riskeren we alsnog voor kosten te staan. Zucht.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.