Toegekomen!

De keuken bij ons thuis: alleen de vloer en de deuren waren al definitief. Voor de rest: de muren moeten nog gedaan worden, het plafond, de balken, de kasten de werkvlakken, de pompsteen, àlles quoi.

Behalve…

Keuken!

Vandaag toegekomen! Ons nieuw vuur!

Nu nog een beetje gewrongen tussen een tafeltje en het park van Anna, maar in de toekomst: het sluitstuk van de keuken:

Keuken

Hoera!

Kijk, en dit is waar ik het meest naar uitkijk:

Sauspan

Kleine kleine sauspannetjes zonder vrees dat ze gaan omver vallen op een hete hete plaat zetten, en dan verschuiven naar een iets minder hete plaats op diezelfde plaat, en dan wat meer, en dan weer wat minder—bliss.

Doe mee met de conversatie

15 reacties

  1. Beste Michel, een machtig fornuis. Maar zet asjeblieft dat babypark uit de buurt van dat ding. Ik krijg nachtmerries van grijpgrage babyhandjes en potten omvallende kokende melk of spaghettisaus.

  2. Zonder dampkap? Ik mis vast iets ­čÖé
    Wel een gaaf fornuis. Congrats en veel mooie kook- en eetmomenten toegewenst.

  3. Wij hebben net hetzelfde fornuis,maar dan een beetje anders (2 ovens ipv warmhoudkast). Een paar maand geleden gekocht.
    De gaspitjes zijn ondertussen verkleurd en gespikkeld en de sudderplaat is grijs-zwart geworden….Benieuwd of ‘t bij jullie ook zo zal worden….

  4. Zeg, Michel, met welke mm heb jij die foto’s genomen eigenlijk? Gewoon een ontzaglijk dure mm, of gechipoteerd met voorzetlenzen?

    Vroeg het me af ..

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.