Power BI is zo één van die dingen waar ik om de zoveel tijd weer eens bij uitkom. Vandaag had ik een meeting met mensen die voor ons iets aan het maken zijn in Power BI, en ik had direkt weer goesting om zelf ook nog eens iets in mekaar te steken.

Zo gezegd, zo gedaan. Met de cijfers en de gegevens wat geblurd ziet het er zo uit:

Dat toont nuttige dingen, dat doet zaken die nodig zijn, en dat doet het zoals een mens zou verwachten dat ze gedaan zouden worden.

En aangezien ik maar om de zoveel tijd eens Power BI opstart, zijn er altijd wijze nieuwe dingen om mee te spelen — zoals deze keer iets waar ik al heel lang naar uitkijk: conditional formatting. Een zeer, zeer groot gemak.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.