Spellekes aan het spelen geweest.

Crusader Kings is zó verslavend, ge kunt het u niet inbeelden. Wat er gebeurde sinds de vorige keer: Frankrijk is niet meer. Het stompje kroondomein is opgeslorpt in het Carpathische rijk — het amalgaam van oorpronkelijk de koninkrijken Hongarije, Moldavië en Wallachije.

Ik heb het Koninkrijk Vlaanderen gevormd: het oude koninkrijk Bretagne overgenomen, en dan hernoemd naar Vlaanderen. 🙂

Erfeniskwesties doen mij elke generatie stukken verliezen — ik slaag er maar niet in om mijn-erfgenaam-erft-alles in werking te krijgen — maar ik heb er ondertussen ook wel Savoye bij.

Het is zoals altijd natuurlijk: na eeuwen spelen, bedenk ik dat ik veel vroeger allerlei dingen in gang had moeten steken. Maar ik ben te veel gehecht aan mijn dynastie en mijn verwezenlijkingen om de knoop door te hakken en opnieuw te beginnen.

Grr.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.