Planning, planning

Nog drie werkweken dat ik werk, en nog één week voor ik twee weken op vakantie ga: dat wil zeggen dat er serieus wat moet gepland worden deze week. En natuurlijk ook binnen drie weken, voor die laatste twee weken werk, waar er understatement redelijk wat zal moeten gedaan worden.

Ik zag een afspraak buitenshuis staan ‘s morgensvroeg op dinsdag, en dat was al meteen lastig omdat er wel want andere dingen moesten gebeuren, maar dan bedacht ik plots dat dat –hoera!– de afspraak met de nefroloog was die een week vervroegd was, en planden we er met tweeën meteen andere dingen in: een voorbereiding van een vergadering dinsdagavond, en een evaluatiegesprek.

En dan was de werkdag gedaan, en vraagt mijn halve trouwboek of ik niet vergeten was dat we samen een afspraak hadden morgen.

Die afspraak bleek iets helemaal anders te zijn dan de afspraak met de nefroloog, die wel degelijk ook eerst op dinsdag was, maar dan wel in de namiddag.

Urgh kak. Change of plans, dan maar. En verschuiving van werken natuurlijk. Blergh.