Er was deze namiddag een opleiding, van 13u tot 16u. Ik had een afspraak bij de nefroloog om 15u10. Rond 14u40 heb ik de opleiding van Teams op de computer naar Teams op de telefoon overgezet, en ben ik op de fiets vertrokken naar het hospitaal, met de opleiding in mijn koptelefoon.

Een dik half uur in de wachtzaal gezeten, een nog geen tien minuten bij de dokter, en dan weer op de fiets naar huis, en de laatste tien minuten of zo nog op de computer gedaan. En dan nog een klein uur gewerkt voor het echte werk.

Een groot gemak, hospitaalbezoek tijdens het werk. 🙂

Voor de rest, vreemd genoeg, allemaal relatief goed nieuws (op mijn nieren na, natuurlijk) (en mijn rug en al, maar daar is geen bloedonderzoek voor). Oh, en ik heb wellicht geen prostaatkanker, ook.

Ik ben weer goed voor een jaar.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.