Vandaag belde de meneer van de pakjesleverdienst aan de deur.

Neen, eigenlijk: vandaag belden drie verschillende meneren van verschillende pakjesdiensten aan de deur. Ik typ sinds vandaag op een nieuw toetsenbord, mijn jongste dochter heeft sinds vandaag een Kindle — maar dit is wat mij iets dichter bij nieuwe tuinsafari-avonturen brengt:

Het is een zakje!

Dit had ik al een tijd geleden van een pakjesdiensmeneer in mijn handen gestopt gekregen:

‘t Is te zeggen: het fototoestel, niet de lens. De lens is een lens voor Nikon die ik al had, en tussen de lens en het toestel zit een adapterring die ik gekocht heb. En kijk, dit is hoe de inhoud van het zakje past op de rest:

Wahey! ‘t Is een flitser om licht te geven aan dingen net voor de lens! Nog één element en ik begin er echt serieus weer aan, aan foto’s van klein grut in den hof — deze kerel:

Ge kunt u niet inbeelden hoe hard ik ernaar uitkijk.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.