Ik word helemaal blij van op het werk rondlopen. Elk gebouw heeft zijn eigen atmosfeer en zijn eigen charme.

Mijn hoofdkwartier is gebouw S9 aan de campus Sterre, dat zo hard de jaren 1970 ademt — geen idee hoe een gebouw bijna vijftig jaar na datum nog altijd kan ruiken naar dat decennium. Er is vanalles gerenoveerd, maar de vloer en de muren, dat is nog altijd een houvast.

Vandaag was ik in de Plateau/Rozier. Het was ook al jaren en jaren geleden dat ik daar geweest was, maar vreemd genoeg had ik daar niét de indruk teruggevoerd te worden naar honderd jaar geleden. Het is wel een zeer zeer fijn gebouw, dat nog fijner zal zijn als de werken er ooit helemaal klaar zullen zijn.

Ik zou eigenlijk eens op pad moeten gaan met een echt fototoestel.

Één reactie op “Het werk”

Reacties zijn gesloten.