Ik ga morgen eens de hele dag nadenken over het design van iets dat niet zou mogen aanvoelen alsof er werk in gekropen is. Ik heb een reeks vage ideeën in mijn hoofd van hoe ik het graag zou zien. Ik ga dat aanvullen met een zoektocht naar hoe andere mensen het probleem opgelost hebben. En dan ga ik een beetje tekenen.

En dan ga ik op zoek naar mensen die het in het echt gebruiken, en kijken of er nog speciale wensen zijn. Dat laatste moet ik, denk ik, niet eerst doen, want het is zo’n ding dat iedereen iederéén gebruikt en nodig heeft, en waar dus met een grove heuristische korrel een eerste versie al redelijk in de buurt zou moeten kunnen komen.

Benieuwd waar ik ga uitkomen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.