Moving goalposts

Gn.

‘t Is al een tijdje dat ik zit te wachten op een go/no go/feedback van bepaalde mensen/departementen op het werk. Niets bijzonder zwaar of ernstig of zo, maar met elke dag die er voorbij gaat, steek ik weer een functie bij in de website, en dat is dan weer iets waar meer feedback op zou kunnen gegeven worden, en terwijl ik daarop wacht, doe ik dan maar nóg iets bij.

En ondertussen zijn er meer saaie dingen die biljven liggen natuurlijk—zoals daar zijn elke individuele pagina aflopen en kijken of alle links nog kloppen, alle teksten vergelijken met de nieuwe brochure, en dingen.

Maar! Niet langer! Ik heb zonet de “related links”-functie uitgebreid naar mensen en nieuwsitems (don’t ask), en nu ben ik aan het algehele aflopen van de hele beta-website begonnen. Daar ga ik vannamiddag en vanavond mee door tot het gedaan is, en dan mag iedereen zich hier op het werk aan een korte Email Ter Uitleg Van De Nieuwe Website En Ter Uitnodiging Tot Feedbackverwachten, ha!

…maar eerst toch nog eens de routebeschrijving in een mooi kaartje gieten, misschien?

Mnah. Het saaie werk eerst. En dàn de leutigheid.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. …tenzij je in het coleurop\-domein zit: helaas! ‘t Is alleen voor mensen binnen ons netwerk zichtbaar voor het moment.

    (not to mention dat er zodanig veel heikele en gevoelige punten zijn dat het voor een outsider een vrees ik schier onmogelijke opdracht is 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.