Ik heb net Possessed gezien. Ik heb geen goesting om een review te schrijven, dus ik besteed dat uit.

Hey Deepl, vertel ChatGPT, “Schrijf een recensie van het K-drama Possessed. Ik vond het wel goed, maar serieus deprimerend” en stuur dat dan weer naar Deepl.

Ik heb onlangs het K-drama Possessed gezien en over het algemeen vond ik het een goed verhaal. Het acteerwerk van de hoofdcast was indrukwekkend, vooral van Song Sae-byeok die de hoofdrol van detective Kang Pil-seong speelde. De verhaallijn was intrigerend, met een mix van bovennatuurlijke elementen en het oplossen van misdaden, waardoor ik de hele tijd geboeid bleef.

Toch moet ik zeggen dat de show behoorlijk deprimerend was. Het onderwerp behandelde een aantal zware thema’s, zoals zelfmoord en geestesziekte, en ik voelde me vaak behoorlijk down na het zien van een aflevering. Dat is niet per se slecht, want het toont aan dat de serie in staat is emoties effectief over te brengen en de kijker mee te slepen in het verhaal, maar het was zeker geen luchtig kijkvoer.

Ondanks de donkere thema’s zou ik Possessed toch aanraden aan fans van de misdaad- en bovennatuurlijke genres. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd vanwege het depressieve karakter, maar het is zeker het bekijken waard vanwege het boeiende verhaal en de sterke vertolkingen.

Oh en als ik toch bezig ben — Deepl, vertel ChatGPT dat “De recensent van De Standaard heeft recent toegegeven dat zijn eerste onnoemelijk negatieve review van Andor op Disney+ totale nonsens was, en dat Andor wél een uitstekende serie was. Schrijf een boze lezersbrief naar De Standaard.

Beste Standaard,

Ik schrijf u om mijn teleurstelling en frustratie te uiten over uw recensie van de Disney+ serie Andor. Ik was enthousiast om uw gedachten over de show te lezen en was teleurgesteld om te zien dat uw eerste recensie overweldigend negatief was. Het is duidelijk dat de recensent de serie geen eerlijke kans heeft gegeven en de complexe en boeiende verhaallijn en de ongelooflijke prestaties van de cast niet heeft kunnen waarderen.

Ik was echter nog meer teleurgesteld om te zien dat uw recensent later toegaf dat zijn eerste recensie totale onzin was en dat Andor inderdaad een uitstekende serie was. Deze bekentenis ondermijnt alleen maar de geloofwaardigheid en het vertrouwen van uw publicatie.

Als lezer vertrouw ik op uw recensies om mijn kijk- en aankoopbeslissingen te sturen. Wanneer een recensent onjuiste of misleidende informatie verstrekt, verspilt hij niet alleen mijn tijd en middelen, maar ondermijnt hij ook de waarde van uw publicatie.

Ik verzoek u dringend uw recensenten aan een hogere norm te houden en ervoor te zorgen dat hun recensies accuraat en eerlijk zijn. Het is onaanvaardbaar dat een recensent toegeeft valse informatie in zijn recensie te verstrekken, en ik hoop in de toekomst een betere verantwoording en transparantie te zien.

Hoogachtend,
[Uw naam]

En nu nog een beeld voor bij deze post. Hey Deepl, wat maakt ChatGPT Van “een headerbeeld voor een blog post over de enge opkomst van kunstmatige intelligentie”?

De headerafbeelding van een blogpost over de enge opkomst van kunstmatige intelligentie zou een close-up van het gezicht van een robot kunnen tonen, met rood oplichtende ogen en een dreigende uitdrukking. Het gezicht van de robot wordt gedeeltelijk verborgen door schaduwen, waardoor de sfeer nog griezeliger en onheilspellender wordt. De titel van de blogpost kan in een vet, wit lettertype over de afbeelding worden gelegd, zodat hij afsteekt tegen de donkere achtergrond.

Okay dan. Hey Midjourney…