ChatGPT

Het is griezelig hoe vaak ik ChatGPT gebruik. En hoeveel het mij in allerlei dingen helpt.

Van zodra er een betalende versie is, smijt ik er geld naar.

En ja, natuurlijk, een mens moet een idee hebben van waar het over gaat, en kritisch blijven en al die dingen. Ik nee, ik ben ook geen enorme fan van dingen zoals wat Buzzfeed gaat doen:

…maar voor de rest is het zoals Google: in de handen van iemand die weet wat hij doet potentieel fantastisch, in de handen van iemand die geen idee heeft wat hij doet een potentiële ramp.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Het wordt wel bijzonder moeilijk om scholieren en studenten nog een schrijfopdracht te geven, met als gevolg dat ze ook niet meer zullen leren schrijven. Bovendien heb ik mijn vragen bij het gebruik van al die data. Waar komen die vandaan? Wordt het auteursrecht daarbij gerespecteerd? Wie controleert de juistheid van de bronnen? Hoe gemakkelijk of moeilijk is het om die data te manipuleren? Hoe zit het met het recht op het privé-leven enz enz.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.