Nog prutserij

Er was een proof of concept gemaakt voor iets. Nee, ‘t is te zeggen: mijn fijne collega Yvan had een proof of concept gemaakt, en dat deed helemaal wat zo’n proof of concept moet doen.

Maar het voelde niet goed dat er een paar dingen niet helemaal naar mijn goesting waren. Zelfs al is het hele ding waarschijnlijk toch helemaal opnieuw te doen wegens, inderdaad, proof of concept.

Het bleef in mijn hoofd zitten. En dus heb ik er, tijdens het weekend begot, wat aan geprutst tot het dichter kwam bij wat ik in mijn hoofd had zitten.

En kijk: ik ben geen fan van css-frameworks, maar op een bepaalde manier is Tailwind wel een gemak.

Niét, haast ik mij te zeggen, als er ergens iets zó specifiek gedefinieerd is in niet-Tailwind dat het met geen moeite te overriden is: het ging om de stijl op <a>, die blauw en onderlijnd was en die ik in tekstkleur en niet-onderlijnd wou. Tekstkleur lukte nog, maar de onderlijning bleef tot ik er manu militari een inline style="text-decoration: none !important" op mikte.

(De css mag niet aangepast worden, don’t ask.)

Wat een miserie jong, leven met een erfenis van jaren.

update: het was omdat Tailwind alleen maar de gebruikte classes meeneemt, en dat de instellingen stonden op “kijk alleen in de templatefolders” en niet “kijk ook op alle gegenereerde content”. En als ik dan iets gebruik gelijk .leading dat nog nergens gebruikt werd, dat het dan natuurlijk niet werkte. Grr.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.