Hoera programmeerprutswerk

Ik had het even nodig, van dat programmeerwerk dat eigenlijk geen programmeerwerk is maar gepruts met gegevens om ze ergens uit en ergens op te krijgen.

En zo leer ik ook nog eens wat bij: ‘t is in Hugo en al te doen.

Dat is eigenlijk wel wijs — ik had natuurlijk ooit wel eens Hugo een stamp gegeven lang geleden, en toen ik wist dat we op het werk de nieuwe website met Hugo zouden genereren, heb ik een paar eigen websites ook eens hermaakt met Hugo, maar toch.

Dit is een eind ingewikkelder, en ‘t is daarmee ook leutiger.

Het is ook — toeters en bellen! — de allereerste keer dat ik voor ‘t echt een paar testen geschreven heb. Echt TDD it ain’t, want ik heb het niet volgehouden om overal testen voor te schrijven (vooral omdat ik niet weet of ik het wel goed doe), maar toch. Maar toch.

Het voelt gelijk echt aan.