Huizen kopen

Ik ben nu al even op Netflix naar L’Agence aan ‘t kijken, een soort reality-ding over een Parijse familie die huizen verkoopt aan rijke mensen.

Van het genre “zolderkamer aan 1.3 miljoen euro”. Of “Chalet aan 10 miljoen”. Of, in het tweede seizoen, “hôtel particulier in Parijs aan 80 miljoen”.

Zelf met een veeeeel beperkter budget aan het kijken naar immobiliën, is dat een beetje om weg van te draaien.

En ook wel een beetje vies, beseffen dat er mensen zijn met zo enorm veel geld dat ze er geen probleem van maken om pakweg 15 miljoen uit te geven om een keer of vier vijf per jaar naar Parijs te kunnen komen en niet op hotel te moeten gaan.

Dat is bijna obsceen, vind ik.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

      1. En ik was wéér te snel want ik vind het wel via google, kan het op mijn lijst zetten door het vinkje aan te klikken, maar vervolgens vind ik het niet terug in mijn lijst en ik kan ook geen” afleveringen” zien, alleen de trailer, als ik het via google zoek …

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.