Regen en DVD’s

Het regent dat het giet, buiten. Regen is leutig, zolang ik er niet door moet met de velo. Maandag ga ik een dag werken (en dan weer op vakantie de rest van de week), ik hoop alvast dat het maandag niet zo hard regent als nu. Of eigenlijk, gewoon niét regent.

Ook: ik wou aan mijn oudste dochter de prachtige serie Life on Mars opsolferen, en ze vroeg waar dat te bekijken was, en ik zei dat ik dat op DVD heb, en dan vroeg ik of zij eigenlijk nog DVD’s kon kijken en zij zei van neen, en dan bedacht ik dat ik een draagbare DVD-speler met ingebouwd scherm had liggen die ik zestien jaar geleden gekocht had, en dan bleek dat die alleen een voeding voor in de auto heeft, en dan heb ik maar een adapter gekocht op Amazon en die ik vandaag toegekomen en niet alleen blijkt het ding nog te werken, de afstandsbediening die erbij zat en sinds zeker 2008 niet meer gebruikt was, bleek nog batterij genoeg te hebben om te werken en lang verhaal kort: wat een lage resolutie is mij dat zeg, die DVD’s.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.