Drama en tegendrama

Het is wel spannend op mijn werk. Een paar studenten hebben wat verf tegen het rectoraat geklad, een paar studenten zijn in het rectoraat binnengegaan en hebben wat spandoeken uit vensters gehangen. Daarbij is er getrek en geduw geweest tussen een student en een mens van de security.

Daarop zijn –de-escalatiegewijs– de stoottroepen van de politie erop afgestuurd, met honden en schilden en maskers en alles, en zijn een stuk of tien studenten gearresteerd.

Foto

Waarop de rector vanuit Zuid-Korea aan de media heeft laten weten (geparafraseerd) dat het schandalig was dat er zware materiële schade was, dat er vier gewonden waren gevallen, dat de werknemers van het rectoraat vreesden voor hun leven, dat er een rode lijn overschreden was, en dat alle actievoerders zullen ontruimd worden.

Waarop de actievoerders gezegd hebben dat de rector glashard liegt.

update Waarop de rector heeft gezegd dat euh ja okay we gaan dan overleggen zondag als ik terug ben uit Zuid-Korea.

update update Waarop de studenten hebben gezegd euh wat? wij waren al in overleg en we moeten nu in de gazet horen dat we morgen naar een overleg moeten komen alsof er nog geen overleg was en opnze overlegger viel ook uit de lucht? Euh nee zo rap gaat dat bij ons niet sorry.

Jongens toch.

Één reactie op “Drama en tegendrama”

Reacties zijn gesloten.