Dang

update: nu ook met, ahem, wijzigingen na een telefoontje van Corporate Legal

Hoe is het in godsnaam mogelijk?

Gisteren www.zog.org weg, zonder aanwijsbare reden. mensen waren ergens geweest en ze hadden er iets gedaan, wist iemand mij te vertellen. Even bang dat één zaak, maar dat was niet het geval: het bleek iets anders te zijn.

Tweede piste: er zou nog iets anders. Half België en Nederland afgebeld, uiteindelijk kom ik te horen van iemand dat bij hem ’t een of ’t ander.

En dat ik bij nog iemand anders moet zijn. Die houdt de hele dag functioneringsgesprekken, dus het moest per mail, maar rond de middag hoor ik van hem en een collega dat mijn tweede piste niet juist zou zijn.

Terug naar eerste persoon: kan er een bepaalde actie ondernomen worden vanop de server? Nee. Is iets anders wel goed? Check. Is nog iets ook wel in orde? Check.

Dat doet me er verdacht aan denken dat er toch wel iets zat in mijn tweede gedacht. En dan kom ik erop: ik weet wat er gebeurd is! Alles is mij nu duidelijk!!

En, inderdaad, iemand heeft iets onherroepelijks gedaan. Zonder iets te doen dat hij had moeten doen, ja. Zonder iets anders te doen dat een normaal mens zou doen, ja.

Betrokken persoon: “Maar derde had gezegd dat iets…” (derde weet iets niet, maar zó belangrijk is dat niet, toch?)
“Maar vierde had gezegd dat nog iets…” (vierde wist ook niet iets dat ik wel wist, maar bon, hé?)

De enige persoon in de wereld die op dit ogenblik weet iets, ben ik. [Insert statement expressing Verontwaardiging en Teleurstelling].

Enfin. De enige kortetermijnoplossing is dat een bepaalde actie ondernomen wordt. Als dat niet gaat, moet een andere actie ondernomen worden.

Bloody hell.

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.