Vakantie!

Ah, op vakantie au fin fond de la Hollande. Onaangenaam weerzien met de toiletten, om te beginnen (waarom de hel moeten die toiletten zo gebouwd zijn? een metersdiep gat vooraan zodat het zelfs met de grootste voorzichtigheid klinkt alsof een bouwvakker —no disrespect— na drie bakken bier in een bijna-lege waterton pist, en een soort plateau achteraan om scatomancie op te bedrijven, smakelijk hoor).

Onaangenaam weerzien met de gastro*kuch, hoest, splutter*nomie ook. Mayonaise met meer suiker dan wat anders, restaurants waar men bij een steak niet vraagt hoe hij gebakken moet zijn, dame blanches met opgewarmde chocoladestroop uit een flesje, 128 euro voor eten dat in België zelfs de slechtste toeristenkeet in Brugge niet zou durven klaarmaken, laat staan aan die prijs de deur uitpersen, laat staan met zo’n service (geen bestek! geen servet! verkeerde drank! tien euro te weinig wisselgeld!).

Maar hey, als we ons daar zouden moeten aan storen… vergeet het! ‘t Is vakantie! No worries!

Speeltuin!

Speeltuin

Speeltuin

Anna had met haar hele gezicht in een potje ijs gezeten!

Ijsje gegeten

Foto’s van deze late namiddag en vrac naar Flickr gestuurd, ik zal ze thuis dan wel eens nabewerken:

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. ik herken Landal Parks – ’t is in ieder geval zéér gelijkend op Rabbit Hill op de Veluwe waar we wegens groot succes – want zeer fijn zwembad – zelfs een tweede keer heengingen – toen ze nog iets kleiner waren …

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.