Ouch!

As long as we’re re-examining the 1960s, looking for signs of character, trying to decide if a man who volunteered for combat and was decorated five times was more or less courageous than a guy who didn’t even show up for his own medical exam… here’s George W. Bush during his college days, hitting a fellow sportsman in the face.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.