Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Advertenties, nog eens

Stefan van Adhese, de leperd, herinnerde me vanmorgen aan de uitstekende Who Sees Ads-plugin, die het mogelijk maakt om advertenties te tonen of te verbergen volgens allerlei criteria, van eenvoudig (toon altijd advertenties aan mensen die via search engines binnen komen, toon déze advertenties aan mensen uit België die Firefox hebben), tot de meest ingewikkelde die men zich kan bedenken wegens alsdat men zelf scripts kan doen.

Ik wil het eens een maand of zo proberen, en zien wat het geeft, maar die advertenties beginnen me nu al zwaar tegen te steken. En dus heb ik er een tussenoplossing in gestoken: mensen die hier regelmatig komen, krijgen geen advertenties te zien.

…weird, trouwens: zo lang voor gezaagd, voor die AdSense, en nu nu ze er staan, voel ik er me helemaal niet zo goed bij. Ik voel me een verrader en opzichte van Adhese, hoe sentimenteel is dat niet, maat.

5 reacties

 1. Adsense enkel tonen voor toevallige bezoekers via searchengines is hoe WordPress.com veel geld verdient

 2. (overigens zie ik nog altijd geen adsense… heb cookies gedeletet, user-agent naar Iexplore veranderd, doorgeklikt vanuit google… wat zijn de criteria eigenlijk?)

 3. Lichaamsvet Verbranden?
  Denk Je Nog Steeds Dat Je Op Dieet Moet Om Lichaamsvet Te Verbranden?
  http://www.vermageren.com

  Misleidende reclame. Past eigenlijk niet bij uw blog. Adhese maakt reclame voor dingen die bestààn tenminste;-)

 4. Deze vind ik wel grappig, in de context dan :

  “Advertenties
  Relevante Ads op uw Website. Google Adsense: Cashen per Klik!
  http://www.google.be/adsense

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑