Verdict

Voilà zie. The results of the jury are in, en ‘t is niet a priori het allerbeste nieuws ter wereld.

Ik had in eerste instantie helemaal niets gezien op de foto’s van eergisteren, en de radioloog ook niet. Maar in tweede instantie zag ik aan de rand van één van de foto’s van eergisteren toch iets:

Rugkapot0a

Wat Photoshop later zag dat er zo uit:

Rugkapot0

…en dat, samen met het aanhoudend geknars in mijn rug en het feit dat eigenlijk wel pijn deed, zorgde ervoor dat ik vandaag toch nog eens naar de dokter gegaan ben.

Die me meteen naar het hospitaal terugstuurde voor nog meer foto’s (niet alles stond erop, op de vorige foto’s, namelijk).

Kijk zie:

Rugkapot1

Een barst. Nee, wat zeg ik? Het is gewoon in twee. Niet alleen maar een barst, want het ene stuk is al wat bewogen ten opzichte van het andere stuk.

Metaalmoeheid, dat zijn dingen die gebeuren. Met wat pech springt die andere kant nu ook, natuurlijk, omdat die nu alle last moet dragen (en al verbogen is, trouwens).

Allez ju. ‘t Zal een heel rustige vakantie worden, in de trekzetel. En dan afspraak met de neurochirurg binnenkort om te zien wat er aan gedaan kan worden.

37 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.