Wijn!

Oh getver, helemaal vergeten: ik heb ook wijn gekregen van de Carrefour, en glazen.

Wijn van de Carrefour

Ik ken niéts van wijn, maar ik vond hem toch lekker. Het was al laat op de avond, en we kwamen net van de Cava. Ik proefde iets rokerig, en ik vond dat absoluut niet onaangenaam.

Het was ook een mooi etiket, met een kangoeroe erop.

En eens je voorbij de vervelende leeftijdscheck raakt, is de website er één van de nieuwe soort wijnwebsites: gewoon no nonsense en duidelijk, weg van de akelige drukdoenderijen van dat soort “wijnkenners” dat in een blinde test hopeloos door de mand zou vallen maar wel de mond vol heeft over afdronk en rondheid en ik smaak aarde, karpers, een mespuntje zwezerik, chocolade met witloof, rozenstruiken, kaneel, wc-eend.

9 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.