Iets beter, gelijk

Louis zag er vandaag gelijk iets beter uit dan gisteren, hoera. Dit was gisteren, met een helemaal ontstoken lip:

Louis in het hospitaal, dag 3

Dit was vanavond:

Louis in het hospitaal, dag 4

De kleur is warmer wegens in het donker gefotografeerd, en de rode ogen zijn er wegens vermoed ik moe, maar: hij ziet er minder ontstoken uit. En hij kan zijn mond gelijk al een beetje meer dicht doen, hij heeft vandaag een paar stukjes boterham binnengeworsteld en met veel pijn een half slokje water met een strootje binnengeademd — zuigen lukt nog lang niet.

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.