Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Het is nu dat verdriet

De computer werkt weer, maar hij maakt een ronkend geluid. En ik zie nie war het vandaan komt.

Gedomme.

2 reacties

  1. Michel, waarschijnlijk een of andere ventilator. Computer inschakelen en alle ventilators een voor een voorzichtig stoppen door tegenhouden met een tandenstoker. Als het gebrom stopt heb je de schuldige. Hoe kleiner de ventilator (die van grafische kaarten zijn notorious), hoe sneller versleten …

    • Ik denk (hout vasthouden) dat het opgelost is. Ik had inderdaad alle zichtbare ventilatoren eens tegengehouden, maar niets scheen te helpen — dus vreesde ik voor ergens iets vanbinnen. Maar een dag later is alles weer rustig. En ik heb niets veranderd. 🙂

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑