Ik lees teveel boeken tegelijk.

Ik lees teveel boeken tegelijk. Voor het ogenblik in progress:


  • Vinland the Dream and Other Stories, verzameling kortverhalen van Kim Stanley Robinson. Ligt op mijn bureau op het werk. Denk ik. Zal ergens begin volgende week zeker uit zijn.
  • Churchill, biografie door Roy Jenkins. Ligt op het toilet, of op de kast in de gang naast het toilet beneden. Een paar pagina’s per zitting, als het ware. Aan dit tempo zou ik er dus nog een jaar mee bezig kunnen zijn, maar ik vermoed dat ik vanaf rond de jaren ’20 zal willen doorlezen.
  • Birdman, een britse thriller van Mo Hayderover een seriemoordenaar die vogeltjes in de borstkas van zijn slachtoffer laat. Naast mijn bed. Loop van volgende week uit, als ik ooit eens de tv zodanig beu ben dat ik vroeg naar bed ga.
  • Lawrence: The Uncrowned King of Arabia, biografie van T.H. Lawrence. Ook naast mijn bed. Ik zit er een beetje vast in, het steekt echt wel tegen op het ogenblik (1910 of zo)
  • Aleister Crowley, biografie. Ook naast mijn bed. Doe ik aan verder van zodra Birdman uit is.
  • God-Emperor of Dune, Frank Herbert. Op de portable, in Word. Lees ik als er een dood moment is met de computer. Maar nu dat er Dynomite op staat en ik Neverwinter Nights aan het spelen ben, wordt het moeilijker.