Ik zou graag nog eens

Ik zou graag nog eens de boeken van Thea Beckman lezen. Kruistocht in spijkerbroek. En mijn denk ik eerste trilogie, Geef me de ruimte! en Triomf van de verschroeide aarde en Het rad van fortuin, met een Bertrand du Guesclin tien keer beter dan de echte, en zó goed dat hij in de mist van de geschiedenis verdwijnt in plaats van stomweg te sterven van koorts en ouderdom tijdens het beleg van Châteauneuf-de-Randon. En Stad in de storm. En zelfs Zwerftocht met Korilu.

Eigenlijk al die kinder en jeugdboeken uit de tijd. De vleugels van Wouter Pannekoek! En de dingen van Terlouw, Oosterschelde Windkracht 10, en Koning van Katoren, en Oorlogswinter, en zelfs Pjotr. En Meester van de zwarte molen. En al die boeken en boeken en boeken.

I hoop zo dat Louis en Zelie heel erg graag lezen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.