Jezus! Sandra en ik zijn

Jezus! Sandra en ik zijn ziek maar we geraken niet in bed. We zitten dan maar alletwee naar Sex in the City te kijken. Miranda is zwanger en gaat abortus laten plegen. Ondertussen Charlotte geraakt Charlotte maar niet zwanger. Charlotte dus van streek, maar die drie andere trutten vinden het blijkbaar zo maar normaal om de ene na de andere abortus uit te laten voeren.

Ik ben er eigenlijk niet goed van. En ik weet niet waarom. Ik weet het wel, keuze en zo, maar ik weet het niet. It’s a mixed up, muddled up, shook up world. No judgment, maar ik zou het niet aankunnen. Denk ik. Dus wel judgment. O, ik weet het niet.

‘t Is bijna van hetzelfde kaliber als die tripeltesten en puncties en alles bij zwangerschappen. En wat àls er dan iets mis zou zijn, wat dan? Ik zou het niet weten. En wat als er iets mis zou kúnnen zijn? Wat dàn?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.